Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Ogląda profil: Mimika
Mimika

Brak informacji

Grupa użytkownika: Banned
Opcje profilu
Profile Item Dodaj do listy kontaktów
Profile Item Znajdź posty użytkownika
Profile Item Znajdź tematy użytkownika

Statystyki aktywności
Strefa czasowa użytkownika Brak informacji
Łącznie postów 160
( 0.3 postów na dzień / 0.05% z łącznej liczby postów )
Najbardziej aktywny w Gry forumowe
( 167 postów / 48% z aktywnych postów użytkownika )
Ostatnio aktywny 19th June 2010 - 04:29 PM
Status User is offline (Offline)
Kontakt
AIM Brak informacji
Yahoo Brak informacji
ICQ Brak informacji
MSN Brak informacji
Contact Wyślij prywatną wiadomość
Contact Prywatne
Inforamcje
Strona Domowa Brak informacji
Urodziny 15 Grudzień 1994
Skąd Brak informacji
Zainteresowania Brak informacji
Dodatkowe informacje
Jabber ID Brak informacji
Płeć Kobieta

Sygnaturka
POKEMON GOLD version by AtoMan

user posted image
Totodile ---> user posted image---->user posted image Feraligatr (lvl 30)

Inne mniej ważne poczki w składzie xD

user posted image Drowzee
user posted image Sandshrew

--------------------------------------------------

[ Dodaj komentarz ]

Komentarze użytkownika

Michael Knight
Data:: Apr 25 2009, 08:03 AM

Ten User nie ma jeszcze Wpisssssa?

<<<<Już Ma>>>>Wpis<<<<25.04.2009>>>
Burok
Data:: May 1 2009, 07:32 AM

Wielki WPIS!
PaluXX
Data:: Jun 15 2009, 02:06 PM

1OO lat
Qwest
Data:: Jun 15 2009, 02:54 PM

Mimo, że mam szczere wątpliwości do twojego wieku, życzę ci wszystkiego najlepszego...

I jednocześnie proszę, abyś zapamiętała sobie jedno i przestała ośmieszać się na forum, a mianowicie: POSTACIE Z "ODLOTOWYCH AGENTEK" ZOSTAŁY WYMYŚLONE PRZEZ LUDZI NA POTRZEBY TEJŻE KRESKÓWKI, CO OZNACZA, ŻE NIE ISTNIEJĄ NAPRAWDĘ, TOTEŻ TWOJA KOLEŻANKA NIE MOGŁA BYĆ NA MISJI. TO OZNACZA, ŻE TY TEŻ NIE MOGŁAŚ BYĆ NA MISJI ZWIĄZANEJ Z BOHATERAMI KRESKÓWKI, KTÓRZY NIE ISTNIEJĄ, PONIEWAŻ OWA KRESKÓWKA JEST FIKCJĄ, CO OZNACZA, ŻE WYDARZENIA W NIEJ UJĘTE NIE DZIEJĄ SIĘ NAPRAWDĘ. WIEM, ŻE TO SMUTNE, ALE TAKA JEST PRAWDA.

No dobra. Wytłumacz chociaż, o co chodziło z tą misją, to się odczepię... _^_

A piszę to w twoim profilu, ponieważ obawiam się, że przez moją kolejną wypowiedź w temacie o zareklamowanym blogu, zostanę dożywotnie zbanowana, co nie jest mi na rękę, ponieważ chcę rozpocząć na tym forum pisanie nowego ficka cool.gif

Ps: Wiem, że jestem głupia mellow.gif
Mimika
Data:: Jun 15 2009, 04:15 PM

Wiem że tobie w to ciężko uwierzyć ale to co powiedziałaś to z tym kompletnie się nie zgadzam :/ Dlaczego? BO TO NIE PRAWDA, byłam na misji przeczytaj sobie chociaż ostatni post w dziale.. i dziękuję za życzenia, a co do wątpliwości to musisz mieć do mnie większe zaufanie, chyba masz, tak? xD Ok, dzięks
Squirrel
Data:: Jun 15 2009, 04:39 PM

Qwest nie ma zaufania nawet dla samej siebie, a ty wymagasz od niej, żeby ci zaufała? JESTEŚ HARDKOREM!
Mereana Mordegard Glesgorv
Data:: Jun 15 2009, 04:59 PM

successful troll is successful
Woody X
Data:: Jun 15 2009, 05:07 PM

Dzięki, że mnie tak rozśmieszyłaś laugh.gif. Wszystkiego najlepszego.
Vinc
Data:: Jun 15 2009, 05:11 PM

Mimika find a Totaly Spiess's odmużdżacz.
Mimika put Totaly Spiess's odmużdżacz in her little head.
Qwest
Data:: Jun 15 2009, 05:21 PM

Ja nie ufam nikomu (nawet sobie). Jestem zbyt podłym człowiekiem... :C

Ok, czytałam wypowiedzi w twoim temacie i chyba zaczynam coś rozumieć... Chodzi o to, że ty i twoja koleżanka byłyście za granicą, miałyście gadżety-zabawki i bawiłyście się w Odlotowe Agantki? Ewentualnie byłyście w jakiś salonie symulacyjnym, w którym - dzięki najnowszej technologii - ma się wrażenie, że jest się w wirtualnym świecie. Mam rację?
No więc... Ta misja mogła wydawać się prawdziwa, możliwe, że twojej koleżance po prostu wydawało się, że ratuje świat, a tak naprawdę wszystko było wymyślone, podobnie jak kreskówka, której jesteście fankami.

Dobra, ja już się na temat tych symulacji nie wypowiadam - kiedy ja byłam dzieckiem nie było takich bajerów na świecie, więc nie wiem... sad.gif

Swoją drogą... Nie radzę ci zbyt mocno wierzyć w to, co mówią twoje koleżanki. Moi znajomi wciąż mnie zaskakują, mimo że znam ich od 10 lat cool.gif
Kooc
Data:: Jun 15 2009, 07:01 PM

"Fiziologom" się nie śniły?

cool.gif
Kerteen
Data:: Jun 15 2009, 07:31 PM

Najlepszego :)
Raito
Data:: Jun 15 2009, 08:40 PM

Namiary na dilera plox.
Chomiczek MG
Data:: Jun 16 2009, 11:03 AM

Śmieszna dziewczynka
Mimika
Data:: Jun 16 2009, 07:28 PM

Ojej naprawdę xD jesteś taki uroczy że z przyjemnością bym Cię zchrupała xD
Arendos
Data:: Jun 16 2009, 08:23 PM

OBJECTION!

QUOTE(Mimika)
Mam 15 lat, teraz idę do trzeciej klasy gimnazjum tak więc nie wiem o co Ci chodzi z podstawówką, podstawówkę ukończyłam kilka lat temu..

QUOTE(Mimika)
Chodzę do klasy z autorką bloga.

QUOTE(Autorka Bloga)
...muszę pisać kolejny sprawdzian z polaka z Zemsty

I see a contradiction, you're lying. Masz 13 lat i naprawdę nie masz się co upierać że 15, zwłaszcza po tej akcji jak napisałaś prawdziwy wiek a potem się upierałaś że to błąd ze zdenerwowania.

Swoją drogą, masz niezłe towarzystwo:
QUOTE(Autorka Bloga)
Religia 4
Fizyka 2  (cała klasa ma 2)
Plastyka 4
Geografia 2
WOS 3
Historia 2  :/
Angielski 3  ;)
Biologia 2 (całe szczęśćie :] )
Matematyka 1

Szkoła specjalna, czy po prostu koleżanka jest jeb***ta? Wyjaśniałoby to całą tą akcję z Agentkami i puderniczkami...

I'd like you to testify again.
Arendos
Data:: Jun 16 2009, 08:24 PM

Ach tak, I have proof.

QUOTE(Lista lektur dla gimnazjum)
Klasa pierwsza: [...] Zemsta
Taika MG
Data:: Jun 17 2009, 01:38 PM

Właśnie miałam napisać to co kolega powyżej:

ZEMSTA = I GIMNAZJUM...
Arendos
Data:: Jun 17 2009, 03:40 PM

I w ogóle :D
Iruka Sensei
Data:: Jun 17 2009, 06:16 PM

QUOTE(Autorka Bloga)
Religia 4
Fizyka 2 (cała klasa ma 2)
Plastyka 4
Geografia 2
WOS 3
Historia 2 :/
Angielski 3 ;)
Matematyka 1[/quote]

OMG.
Toż ja miałem 1 na półrocze z matmy (w 1 liceum), w drugim półroczu 5, w rezultacie 3 ;d

Niezłym trzeba być, żeby mieć 3 z WOSU czy 4 z religii ;d
Iruka Sensei
Data:: Jun 17 2009, 06:21 PM

Ech, kod się rozp... ;o

Anyway, zawsze na forum musi być ktoś "fajny" ;p
Qwest
Data:: Jun 17 2009, 06:35 PM

Niezłym trzeba być, żeby mieć 3 z WOSU czy 4 z religii ;d

Zdajesz sobie sprawę, że w tym momencie mnie obrażasz? ;> JA mam 4 na koniec z religii (Głównie przez to, że uczy nas babka, która jest - że tak powiem - mocno nawiedzona cool.gif)

Btw... Mimika, przekaż swojej koleżance ode mnie, że te jej "nożyce przecinające wszystko" (a pfff... :D) można śmiało kupić w Biedronce za ok 15 zł :D (Były dołączone do przybornika, oczywiście szkolnego, a nie jakiegoś ekwipunku OA xD)
Iruka Sensei
Data:: Jun 17 2009, 06:47 PM

Zdajesz sobie sprawę, że w tym momencie mnie obrażasz? ;> JA mam 4 na koniec z religii (Głównie przez to, że uczy nas babka, która jest - że tak powiem - mocno nawiedzona )

Niedawno też miałem 4 dzięki nawróconemu egzorcyście, więc... ;>

A teraz wyciągnąłem bez problemu 5 na semestr ale w drugim semestrze zrezygnowałem, bo mi się wstawać rano na to nie chciało (a był to jeden z moich najlepszych przedmiotów ;d)

Śmieję się tylko, bo jak można mieć takie słabe oceny i religią sobie nawet choć trochę nie podwyższyć do 5.0... ;p
Qwest
Data:: Jun 18 2009, 08:18 AM

E tam, moją średnią podwyższają rachunkowość i technologia informacyjna (dobra, z tego drugiego nie trzeba być wielkim geniuszem, aby mieć dobrą ocenę, ale... w dalszym ciągu nie rozumiem, jakim cudem mam 5 z przedmiotu, którego kompletnie nie kumam... _^_

Ja tam się nie dziwię jej słabym ocenom. Jak się mam mózg zapchany Odlotowymi Agentkami, lata się po domu z różowym plecakiem z Biedronki za 12.40 i myśli, że w ten sposób przyczynia się do ratowania świata i wykonuje misje dla niejakiego "Dżerego", to nic dziwnego że w szkole ma się niższe wyniki, niż dzieci z placówki specjalnej cool.gif

Oczywiście nie bierz sobie tego do siebie Mimiko - teraz mówię to o twojej koleżance. Zakładając, że autorka bloga i ty to nie jedna i ta sama osoba.

Z całym szacunkiem dla tejże Dominiki - zwykle szanuję osoby z zaawansowanymi zaburzeniami psychicznymi (Z tego, co czytałam na blogu - twoja koleżanka je ma - niestety*)

* Ewentualnie ma wtyki u dobrych dilerów i kupuje od nich prochy, po których jest na takim gazie :D
Iruka Sensei
Data:: Jun 18 2009, 09:00 AM

U mnie w klasie to koleś ma same 1 i 2, a godzinami gra w Counter Strike`a.
Śmiejemy się z kumplem,że powinien dla niego być przedmiot, który pozwoli mu w przyszłości otrzymać tytuł doktora d/s CS ;d

To samo w tym przypadku. Z WOOA (Wiedza o Odlotowytch Agentkach) pewnie miałaby 6 ;d

(a tak poza tym to zrobiliśmy sobie fajny shoutbox w jej profilu ;p)
Chomiczek MG
Data:: Jun 18 2009, 09:41 AM

Dajcie adres do bloga tej jej koleżanki, bo nie zdążyłem wszystkiego przeczytać :P
GengarS
Data:: Jun 18 2009, 02:20 PM

Wpis dla ciebie :D
Sweettie
Data:: Jun 20 2009, 01:57 PM

<3
Squirrel
Data:: Jun 20 2009, 06:24 PM

OMG! To nie ten profil!

Nara!
Migeru
Data:: Jun 21 2009, 12:55 PM

QUOTE("Arendos")
(Lista lektur dla gimnazjum)

OBJECTION!
Ja będę miał tą lekturę w 2g.
Chay
Data:: Jun 21 2009, 03:10 PM

wpis
Kajot
Data:: Jun 22 2009, 02:44 PM

A co zrobiła Mimiki koleżanka, że ją tak ubóstwiacie?
Red
Data:: Jun 23 2009, 10:17 AM

urodziły się. ;o
Concorde
Data:: Jun 23 2009, 12:55 PM

Bonjour~ ;o

"Niezłym trzeba być, żeby mieć 3 z WOSU" - ja miałam w liceum raz... aale to był wypadek! D:
Red
Data:: Jun 23 2009, 12:56 PM

;o
Lauren
Data:: Jun 25 2009, 07:51 AM

U nas WOS jest naprawdę trudny ;< Kurde, weź spamiętaj wszystkie traktaty odnośnie praw kobiet i dzieci, jeszcze z datami, miejscem uchwalenia i jakie prawa zostały wtedy uchwalone ._.

Współczuję twoim rodzicom. Nie tęsknią za tobą, jak jesteś na misji kontynent dalej? ;o

Nie nadążasz. Odlotowe Agentki nie istnieją, misje nie istnieją, takie gadżety nie istnieją (lasery istnieją, lecz nikt ich jeszcze do takich celów nie stosuje), twoja koleżanka kłamie jak z nut, a ty masz niezłe dragi najwidoczniej.
Bo z kim walczyłyście? Z jakimś przestępcą najwidoczniej oskarżonym o poważne zbrodnie, który dał się załatwić, niech ci będzie, 15-letnim dziewczynkom? Jaasne.
Mimika
Data:: Jun 27 2009, 05:46 AM

Ile razy mam mówić Lauren że wiem że nie istnieją takie rzeczy!!!!!??? Przecież ja to wiem, i nie jestem żadną OA tylko moja koleżanka jest, a właściwie to była bo ją wyrzucono nie wiem o co poszlo opisała to na swoim blogu do którego dałam linka, ja wiem że nie istnieją takie rzeczy, a ona nie kłamie bo byłam z nią tylko RAZ na jednej misji i sama dobrze widziałam co ona trzyma, również byłam pod wrażeniem. Ja jestem normalną dziewczyną nie OA jak wszyscy tępi użytkownicy forum tutaj myślą =,=, nie jestem, nie byłam i nie będe nigdy OA i proszę to sobie zapamiętać bo nie dość że zaczynacie tym już tak strasznie naaaaaadzić :< to aż mi się nie dobrze robi jak patrzę na to i ktoś piszę jakieś głupoty o mnie na tym profilu skoro powinny być na blogu mojej koleżanki, te wszystkie wasze sugestie lepiej niech trafiają na bloga niż do mnie jakieś pretensje macie jeszcze o_O. Ja naprawdę nie zamierzam z was żartować, nie jestem OA i proszę to WBIĆ sobie do waszych pustych łbów. I skończmy już te denną dyskusję na ten temat bo to aż na obrzydzenie bierze :/
Kuzko
Data:: Jun 27 2009, 09:22 AM

"OA tylko moja koleżanka jest,"
Odlotowa Agentka- inaczej- Tajna Agentka cool.gif

Czyli twierdzisz, że ta twoja koleżanka złamała dwie z głównych reguł dotyczących anonimowości i i zabierania zwykłych cywili na akcie cool.gif zabeirając ciebie na misje hmm... a potem wywalili ją za coś i teraz pozwalają jej pisać to co przeżyła cool.gif bez żadnych konsekwencji cool.gif nie no fajna ta Agencja, skoro nawet na oku cię nie trzyma i pozwala pisać wszystko o niej cool.gif.
Jeśli chcesz dalej pisać takie bzdury, to weź chociaż poczytaj sobie coś o Szpiegach/agentach a nawet ninja -.-', żebyś nie płatała się o własne zdania.
DarkStar
Data:: Jun 27 2009, 09:25 AM

Co robiłyście na tej JEDNEJ misji? mellow.gif

Kuzko
Data:: Jun 27 2009, 10:20 AM

Arendos
Data:: Jun 16 2009, 08:24 PM

Ach tak, I have proof.

QUOTE(Lista lektur dla gimnazjum)
Taika MG
Data:: Jun 17 2009, 01:38 PM
Właśnie miałam napisać to co kolega powyżej:

ZEMSTA = I GIMNAZJUM...

Polonizował bym ;p
Ja zemstę miałem w 2 gimnazjum a Romeo i Julie oraz mały książe w 3 gim. a znam dziewczynę która miała te książki w 1 gim -.-

Kuzko
Data:: Jun 27 2009, 10:24 AM

(Urwało mi w trakcie pisania komenta -.-)
Więc to akurat zależy od systemu nauczania ;p i to wcale nie jest powód do osądzania jej, że chodzi do 1 anie do 3 gim.
P.s. Jak chcecie ją udupić to musicie się bardziej postarać ;p
Kajot
Data:: Jun 27 2009, 10:51 AM

[quote]Wybaczcie że wcześniej skłamałam jednak nie mam tych 5 kom, a mam tylko te, nokie używam a samsunga oddałam mamie. Sorka za kłamstwo, chciałam się popisać.[quote/]

Hmmm. To badzo dobrze, że się przyznałaś. lol :D haha
BB-code
Data:: Jun 27 2009, 11:21 AM

twoja sygna mnie rozpierdala, z tego co widze oglądasz krezkufki i te śmieszne odlotowe agentki 24/7 więc trudno sie dziwić że wychodząc do warzywniaka po marchewke, mówisz że byłaś na misji z jakąś tajną agentką... ciekawe co mówisz jak idziesz do klopa "ey wiecie że byłam na MaRsiE!" LOL
Chomiczek MG
Data:: Jun 27 2009, 11:30 AM

???
Jak to ona wróciła?
Thorin
Data:: Jun 27 2009, 12:04 PM

Proszę cię... powiedz, że tylko się wygłupiasz i na serio nie jesteś tak wkurzająca ;/
Concorde
Data:: Jun 27 2009, 12:06 PM

Ile.
Razy.
Można.
Powtarzać.
Że.
Mimika.
Ma.
Ban.
Na.
SHOUTBOX?! :x
Japierdziele.

Oj, chyba się powtórzy ta sama historia, co z kolegą o ksywce King-C... Zainteresowanych zapraszam do jego profilu ;o
Nikozoid
Data:: Jun 27 2009, 02:26 PM

Mimika, ty nie jesteś OA, ja wiem, ja ci wierzę, to twoja koleżanka :[

Ty jesteś z H2O :[
Kuzko
Data:: Jun 27 2009, 02:53 PM

Ta u twój brat z Kid Vs. Cat cool.gif
Mimika
Data:: Jun 27 2009, 02:59 PM

Ona pracowała ja tylko stałam i się przyglądałam, na świecie są różne tajemnice o których nikt nie wie. Nie, nie jestem z H20 just add water, nie cierpię tego serialu. Thorin, nie wiem czemu się na mnie wkurzasz o coś z czym ja nie mam nic wspólnego? Chcecie więcej znać na temat mojej koleżanki to zapraszam do pisania na jej nowym blogu o zwierzętach i skończmy już tę gadankę o OA bo to już jest przestarzałe. Zapomnijmy o tym wszystkim i pogódźmy się na nowo w shoucie (albo może chociaż zapomnijmy) naprawdę nie byłam nigdy OA, zapomnijmy już o tym, proszę was bo to już zaczyna mnie wnerwiać.
Concorde
Data:: Jun 27 2009, 04:28 PM

"Administratorzy, moderatorzy i inni. Bójcie się mnie!!! Zgwalcę was, jeszcze dziś!!!!" - sry, nie jesteś w moim typie ._.
Qwest
Data:: Jun 27 2009, 05:02 PM

Administratorzy, moderatorzy i inni. Bójcie się mnie!!! Zgwalcę was, jeszcze dziś!!!!

Słowo się rzekło, towarzysze niedoli. Jednak będziemy musieli zrzucić się na te pasy cnoty. Inaczej napalona piętnastolatka nie zostawi na nas suchej nitki... cool.gif

Mimiko, ja rozumiem, że moja skromna osoba wprawia cię w stan podniecenia, ale tak nieszczęśliwie się składa, że jesteś dla mnie za młoda... sad.gif

(Wybaczcie, ale widząc tego typu teksty NAPRAWDĘ nie mogłam się powstrzymać... :D)
Nikozoid
Data:: Jun 27 2009, 05:59 PM

O, popatrzcie, jednak dobrze, że nie zgłosiłam się na moderatora! 8D Zostanę dziewicą do końca moich dni cool.gif

Mimika musi fajnie ruchać cool.gif W końcu jest koleżanką Odlotowej Agentki, a OA mają przecież takie wypasione gadżety!
Concorde
Data:: Jun 27 2009, 06:51 PM

Nicky, jesteś obleśna w tym momencie, rly ;x
Chomiczek MG
Data:: Jun 28 2009, 12:35 PM

Czemu ach czemu nie zaznam z tobą przyjemności? Czemu ach czemu nie zgłosiłem się na moda?
Qwest
Data:: Jun 28 2009, 03:54 PM

Hamster, jakiś ty napalony! Zupełnie jak moja siostra po obejrzeniu najnowszych hantaiców ze swoich ulubionych Anime... O_o'

Oj tam, każdy jest na swój sposób zboczony ;3

No dobra, przyznaję... To ja zbezcześciłam tego Pikacza... :< Bo mnie wkurzył i nie mogłam się powstrzymać. Ok, wszystko wyjaśnione. Możecie mnie teraz obrzucić pomidorami, jajkami, papierowymi kulkami, chipsami, brokułami i wszystkim co wam wpadnie w ręce.
Nikozoid
Data:: Jun 29 2009, 11:21 AM

*rzuca rozgotowanymi brokułami* '____'
Messi
Data:: Jun 29 2009, 01:34 PM

<rzuca racą>
świeczki na sektor rodzinny, jeee! :D
Sweettie
Data:: Jun 29 2009, 01:48 PM

You're so pathetic. :C
Mimika
Data:: Jul 1 2009, 06:33 PM

Na blogu mojej koleżanki macie już napisane o tym jak ona została agentką, mam nadzieję że już mnie nie będziecie uważać za agentkę.
Pająk
Data:: Jul 2 2009, 09:17 AM

Jakbym był odlotową agentką to też bym mówił, że nią nie jestem w obawie przed dekonspiracją.
zoon
Data:: Jul 5 2009, 04:31 AM

twoja sygna mnie rozpierdala, z tego co widze oglądasz krezkufki i te śmieszne odlotowe agentki 24/7 więc trudno sie dziwić że wychodząc do warzywniaka po marchewke, mówisz że byłaś na misji z jakąś tajną agentką... ciekawe co mówisz jak idziesz do klopa "ey wiecie że byłam na MaRsiE!" LOL

Byle z marchewki nie wyskoczył zabójca oraz Dominika biegnąca za nim.

Chomiczek, ty jako mod? chyba działu "Umawiamy się na spotkania Odlotowych Agentek", byś miał cały udział XDD.

Na blogu mojej koleżanki macie już napisane o tym jak ona została agentką, mam nadzieję że już mnie nie będziecie uważać za agentkę.

Jeżeli kupie czasopismo o odlotowych agentkach, dam je mamie to ona będzie odlotową agentką? :O
Furbo
Data:: Jul 5 2009, 01:30 PM

No to:
1. To ja załatwiłem tego pikacza z sygny. Znaczy się, poprawiłem po Qwest.
2. Jak FanDubbingi mają trwać "kilka sekund" to jakie to mają być FD?
3. Nie chce mi się wierzyć, że jesteś z mojego rocznika... Hańba dla '94...
4. "QUOTE(Autorka Bloga)
Religia 4
Fizyka 2 (cała klasa ma 2)
Plastyka 4
Geografia 2
WOS 3
Historia 2 :/
Angielski 3 ;)
Matematyka 1 "

Każdy przedmiot, gdzie trzeba coś umieć, gdzie się trzeba po prostu troszku pouczyć - zawaliła. Rela i plasta są NAJMNIEJ wymagającymi przedmiotami. Co rzeczywiście wyjaśniałoby, że jest bezmózgim trollem co wącha klej a na fazie wydaje jej się, że jest postacią z kreskówki.
5. Bez urazy, mogę się mylić, ale wydaje mi się, że oceny to masz podobne jak koleżanka.
6. Wąchacie klej razem?

No, to tyle ode mnie, pozdrawiam. :P
Taika MG
Data:: Jul 6 2009, 07:00 PM

Furbo, ty jesteś z 94' ? Witamy w klubie ^^
Chomiczek MG
Data:: Jul 8 2009, 09:01 PM

Hmmm... Ja jako mod działu " Spotkania...". Czemu nie?
-------------------------------------------------

Siedzi sobie mały, biedny hamster w restauracji. Siedzi i czeka na dziewczynę. Jej imię to Dominika. Dziewoja spóźnia się już drugą godzinę.
- Och, och gdzie ona jest? - z rozpaczą w głosie pyta Chomiczek.
Nagle... Słychać szum śmigieł helikoptera, i przez wielkie okno wpada Dominika, czerwona Odlotowa Agentka!
- No sry, za spóź, ale miałam offtop po drodze. Jarzysz że kolo nasrał na to takie ten teges, no wisz, na rogu gdzie sprzedają zioło za zyla?
- Eeee....
- Ale my tu GieGie, a tam w maszynie czeka Jerrard! Szybko mój Chomiczku lecimy uratować kotka z drzewa w Meksyku!
Kooc
Data:: Jul 11 2009, 05:17 PM

U AR SO FNNY mellow.gif
Mimika
Data:: Jul 27 2009, 10:47 AM

Skończyłam przygodę z tym forum, niestety muszę was pożegnać. Nie cierpię chamstwa, wyzwisk i nie kulturalności, kaleczący język polski w shoucie, kicki i wszystko co się da, teraz gdyż jestem w Sopocie, to rodzice powiedzieli iż zostanę tu na stałe! Wróce się za 9 lat! Dowidzenia
Joguś
Data:: Jul 31 2009, 09:19 AM

Pozwolę sobie na ciebie mówić Mika.

Wpis.
Kerteen
Data:: Aug 3 2009, 09:00 AM

No i poszła ...
Chomiczek MG
Data:: Aug 3 2009, 01:25 PM

Och oddali cię do domu dziecka? Jakże mi przykro!
Concorde
Data:: Aug 4 2009, 07:34 AM

Chomiczek, nie próbuj być śmieszny na siłę.
Chomiczek MG
Data:: Aug 5 2009, 03:26 PM

Ok, Ok przepraszam
Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 3rd September 2010 - 08:19 AM
Linki: jmusic, Deesowiec INFO