[FRLG] Wasze Shiny poki
![]() ![]() ![]() |
[FRLG] Wasze Shiny poki
Sep 20 2009, 08:10 AM
|
|
|
Grupa: Użytkownicy Postów: 3 Płeć: Mężczyzna |
Ja wczoraj grajac w FR złapałem mojego 1 shiny pokemona!
Jest to Seel na 45 lv złapany na Seafoam Islands(tam gdzie articuno) Fajny jest, ale mam już dragonite z blizzardem i vaporeona to po co mi kolejny pok z lodowo/ wodnymi atakami? : D Ten post byl edytowany przez zuuuu Sep 20 2009, 08:10 AM -------------------- |
Nov 14 2009, 03:06 PM
|
|
![]() Głupi Glaceon Grupa: Użytkownicy Postów: 354 Płeć: Mężczyzna |
moje shiny to:
Dragonite Dewgong Pidgeot W żadnej innej gze nie mam shiny. -------------------- |
Dec 5 2009, 04:27 PM
|
|
![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 37 Płeć: Mężczyzna |
Ja miałem na starym savie shiny taurosa, wypuściłem bo wiekszość shiny ma brzydkie kolory i mi się po prostu nie podobał :P
-------------------- ![]() |
Dec 31 2009, 07:43 PM
|
|
![]() Ten co kolekcjonuje Zigzagoony Grupa: Użytkownicy Postów: 68 Płeć: Mężczyzna |
Ja miałem shiny rattattę. Akurat trenowałem eeveego i mi wyskoczył. Teraz to raticate.
Jeszcze shiny pidgey. -------------------- Kolekcjonuje różne rodzaje Zigzagoonów. Oto one:
![]() I O TO SPECJALNY GATUNEK OD TAIKI! ![]() |
Feb 7 2010, 11:04 AM
|
|
![]() Dzięcioły rządzą! :) Grupa: Użytkownicy Postów: 157 Płeć: Mężczyzna |
Zacząłem nową grę w FireReda z myślą o świeżo wymyślonej zasadzie trenera: "Zawsze miej przy sobie PokeBalle". Nigdy nie wiadomo co się może stać.
Charmeleon "Blast" 16lvl. Pidgey "Altair" 15lvl. Nidoran (M) "Dinoking" chyba 12lvl. Uzbrojony w Repele i Antidotum idę do Mt. Moon. Po drodze myślę "niektórzy wymieniają po 5-6 shiny poków na forach. Dlaczego mnie się to nie zdarza?" Walka. ciekawe co to- Shiny Zubat! Osłabiony, uśpiony, patrzę do torby- brak balli. No nie, chciałem sobie strzelić w łeb X_X Morał- ZAWSZE miej przy sobie balle. Najlepsze jakie możesz mieć ;p Ale czy to normalne, tylko mi się wydaję, że w FR/LG najczęściej się trafiają Shiny? Jak dostałem save'a brata ciotecznego, był shiny Fearow, dwa razy widziałem Shiny Zubata... Ten post byl edytowany przez Teh Ice Feb 7 2010, 11:06 AM -------------------- |
Feb 11 2010, 05:02 PM
|
|
![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 22 Płeć: Mężczyzna |
-------------------- |
Feb 11 2010, 05:30 PM
|
|
![]() Mówcie mi Ax Grupa: Użytkownicy Postów: 163 Płeć: Mężczyzna |
QUOTE Mój shiny pok to Bagon. Miałeś bagona w FR/LG - ciekawe Mój shiny pok w FR to geodude. JEdnak co mi było po nim njak i tak nie mogłem go ewolnąć w golema. Bo trzeba przezz trade, a ja grałem na kompie No i spotkałem shiny pidgeya, tyle że nie miałęm wówczas balli. Bo to dopiero zaczołem gre i wracałem z tą paczuszką dla Oaka. ALe sie wtedu wkurzyłem. -------------------- |
Feb 18 2010, 08:06 AM
|
|
![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 58 Płeć: Mężczyzna |
W leaf greenie miałem kiedyś shiny spearowa a w emerald shiny mightyene którego sklonowałem i przesłałem do diamonda. W emerald natrafiłem też kiedyś na shiny torkoala ale nie miałem balli ;(
Ten post byl edytowany przez Elex Feb 18 2010, 08:08 AM -------------------- ![]() |
Feb 18 2010, 09:28 AM
|
|
|
Grupa: Użytkownicy Postów: 15 Płeć: Mężczyzna |
A ja w FR miałem shiny diglet (teraz Dugtrio), ekans (teraz Arbok) , pidgey (teraz Pidgeot) miałem też w Goldzie Shiny Gligara, Gayardosa , ditto, a nawet Pinsira. Teraz ostatnio ściągnąłem sobie emu nintendo i pok Pearl i mam tam Shiny Shinx i Shiny Buizel (który jest blisko ewolucji bo ma 24 lvl :)
Ten post byl edytowany przez Tailow Feb 18 2010, 09:29 AM -------------------- |
Mar 5 2010, 07:37 PM
|
|
![]() RESLER Grupa: Użytkownicy Postów: 46 Płeć: Mężczyzna |
Shainy bagon popiersze to bagon wystempuje tylko (r.s.e.) wienc uczciwie nie mogłes go złapac a wracajonc do tematu tylko raz mialem shainy pidgeya
-------------------- CO poradzić real madryt wymiata
HALA MADRID |
Mar 6 2010, 10:22 AM
|
|
![]() Tower = Ness -.- Grupa: MG Postów: 1383 Płeć: Mężczyzna |
QUOTE(ozyrys @ Mar 5 2010, 08:37 PM) Shainy bagon popiersze to bagon wystempuje tylko (r.s.e.) wienc uczciwie nie mogłes go złapac a wracajonc do tematu tylko raz mialem shainy pidgeya Aj dzieci, dzieci. Nie dość że piszecie jak kura pazurem, to jeszcze nie macie pojęcia o czym mówicie. Mógł sobie przesłać z R/S/E Bagona, albo może grać w FR 386. Gram od nowa w LG. Chciałbym shiny Digletta, ale zadowolę się tez Magikarpiem. Nie złapałem nic nowego od ostatniego postu. -------------------- Mój kolorek jako moda, to pomarańcz, żeby nie było jakiś wontów potem. PBF: Gra 1: MG: Kubax Imię: Shavn Pieniądze: Brak Pokemony: Płeć; Samiec Natura: Jolly Zdolność: Rozgorzały Ogień Ataki: Bite, Ember, Flametrowher, Tail Whip, Quick Attack Płeć: Chłopiec Natiura: Lax Zdolność: Snajper Ataki: Bubble, Water Gun, Focus Energy, Smokescreen Przedmioty: Nóż, 3 balle, 232$, Kamień Ognia, Księżycowy Kamień Gra 2: http://pokemonpl.net/index.php?showtopic=3...ndpost&p=317589 ---------------------------------------------------------------------- 101 pokemonów :) ![]() |
Apr 4 2010, 09:37 AM
|
|
|
Grupa: Użytkownicy Postów: 19 Jabber ID: GG:8992908 Płeć: Mężczyzna |
Przechodzę FR386 gram i jest spinda... nic, następna spinda tez nic tak jeszcze z 5 razy bo szukałem Drowzee'go i następna spinda (lecz kolory nie te co trzeba) bo chwili skapowałem że to jest ta shiny no i ją złapałem :]
-------------------- |
Apr 20 2010, 08:27 PM
|
|
|
Grupa: Użytkownicy Postów: 18 Płeć: Mężczyzna |
A mnie dziś szczena opadła na maxa . Postanowiłem sobie złapac legendy w F/R
Ide na one island podhodze do moltresa muzyczka przerywnik iii ooo shiny moltres szczena w dół ide do lodowej jaskini a tutaj shiny articuno . Ryczałem ze szczęścia normalnie aż mnie mama uspokajała -------------------- |
May 1 2010, 03:18 PM
|
|
|
Grupa: Użytkownicy Postów: 13 Płeć: Mężczyzna |
ja złapałem shiny nidorana
-------------------- |
Jun 6 2010, 04:44 PM
|
|
|
Grupa: Użytkownicy Postów: 5 Płeć: Mężczyzna |
Ja w Fire Red spotkałem shiny Pidgeya i Caterpie ale największą radość sprawił mi shiny Krabby ^^
-------------------- |
Jun 8 2010, 04:52 AM
|
|
![]() Nie mylić z pomarańczą ! Grupa: Użytkownicy Postów: 36 Płeć: Mężczyzna |
Hmm o ile pamiętam w FR miałem dwa shiny pokemony a były to poliwag, który ewoluował w ostanie stadium (nie pamiętam nazwy) i gloom , który ewoluował w Vileplume . Nie miałem z nich pożytku, ponieważ złapałem je z niskimi levelami ,
a byłem przed ligą -------------------- ![]() ![]() ![]() DonPatch Lvl: 75 Ataki: Miecz zielonej cebulki - atak -/celność 70 (Mnoży następny atak x3) Siła jeżozwierza - atak 120/celność 50 (Przy ataku daje przeciwnikowi jakąś zmianę statusu) Cięcie cebuli - atak 100/celność 100 (Zwykły atak) Koniec zabawy - atak 300/celność 10 (Po ataku koniec walki zwycięża większa ilość żywych Poków) Kto chce ze mną walczyć ![]() |
Jun 8 2010, 11:15 AM
|
|
![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 102 Płeć: Mężczyzna |
Shiny ghastly ale mi tam nic nie dał bo był na 18 po przejściu ligi.
Ten post byl edytowany przez poketadek Jun 8 2010, 11:17 AM -------------------- - <a href="http://asianmusic.pl">c-music - - <a href="http://asianmusic.pl">j-rock - <a href="http://asianmusic.pl">j-pop</a> Sygnature mozesz zmienic w panelu kontrolnym.
|
Aug 31 2010, 05:42 PM
|
|
![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 21 Płeć: Mężczyzna |
ja chodze po pokemon tower ide haunter patrze gwiazdki lecą mówie shiny i You catch Haunter ale radocha była
-------------------- |
Aug 31 2010, 06:49 PM
|
|
|
Grupa: Użytkownicy Postów: 3 Płeć: Kobieta |
Widziane:Geodude
Złapane: Ee nic? -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 3rd September 2010 - 07:54 AM |